Kosár
Az ön kosara üres

Az oldal teszt üzemmódban üzemel, az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk! Rendelés leadása e-mail-ben, vagy mobilon keresztül is történhet.

Garancia

Jótállás, szavatosság:
Általánosságban minden általunk forgalmazott termékre 12 hónap időtartamú szavatosságot, illetve jótállást adunk, a 49/2003. (VII. 30.) szavatosságra vonatkozó GKM rendelet, illetve a 151/2003 (IX. 22.) kötelező jótállásról szóló kormányrendelet és a 1997. évi CLV. fogyasztóvédelemrõl szóló törvény szerint. Az ettõl eltérő, a gyártó által meghatározott garanciális időt a garancialevélen tüntetjük fel.

Minõségi reklamáció:
Minden gyártó és hazai forgalmazó garancia feltételként előírja, hogy a kerékpárok fõbb alkatrészeinek cseréjét illetve beépítését és időszakos szervizét megkövetelt technológia szerint kell elvégezni, mert ellenkező esetben a garancia elvesztését vonhatja maga után. Ezért fontosnak tartjuk mi is, hogy esetleges műszaki meghibásodás elkerülése érdekében a fõbb alkatrészek cseréjét illetve beépítését szakszervizben végeztessék el. Természetesen tudjuk, hogy ez nem mindig így történik, ezért mûszaki kifogás esetén az elbíráláshoz szükséges a beépítés, használat körülményeinek ismerete is. A forgalmazó felé történő igényérvényesítés feltétele a számla és a kifogásolt alkatrész hozzánk történő eljuttatása, valamint a kifogás illetve meghibásodás jellegének pontos megfogalmazása. Kérjük itt megnevezni a reklamáció rendezésére vonatkozó igényt. Ez esetben 3 munkanapon belül válaszolunk az igénybejelentés teljesíthetőségéről és módjáról.
Nem érvényesíthető a garancia a hazai termékforgalmazók és a gyártók garanciát kizáró tényezőkként a kerékpárok jótállási füzetében és használati útmutatójukban felsorolt eseteiben:

- versenyen történt részvétel
- szakszerűtlen beépítés, javítás
- előírt vagy elvárható karbantartás elmulasztása
- természetes elhasználódás következtébõl adódó kopások, gumiáruk vagy gumi alkatrészek sérülése