Kosár
Az ön kosara üres

Az oldal teszt üzemmódban üzemel, az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk! Rendelés leadása e-mail-ben, vagy mobilon keresztül is történhet.

Fizetés

Fizetési mód és díjszabás:
600Eur (kb. 200.000 Ft) értékig utánvéttel, vagy előre banki átutalással, 600Eur (kb. 200.000 Ft) értéket meghaladó megrendelés esetén kizárólag banki átutalással. A fizetés történhet bankkártyával és Paypal-en keresztül is.

Banki átutalás esetén cégünk proforma számlát állít ki, melynek alapján a Vevő a számlán feltüntetett összeget átutalja. Proforma számla kiküldése után van csak lehetõség az előre átutalásra. A proforma számlával együtt adjuk meg a banki adatokat az előre átutaláshoz. A vételár az Eladó folyószámlájára való beérkezését követően az Eladó gondoskodik a termék kiszállításáról, melyhez mellékeli a végleges számlát.

Kerékpárok, kerékpár vázak esetében, mivel azok egyedi megrendelésre kerülnek beszerzésre, 60% előleget kérünk a megrendelés visszaigazolása mellet küldött számla ellenében. A termék egyedi beszerzése az előleg beérkezését követõen történik meg. Tájékoztatjuk leendõ Vásárlóinkat, hogy az egyedi beszerzést igénylő termékek előlegét nem áll módunkban visszatéríteni, amennyiben a Vevő eláll a vásárlástól. (17/1999 (II. 5.) 5. § c))